De voorzieningen

Het huis in de Ardennen is voorzien van centrale verwarming. Het heeft drie badkamers waarvan 1 met ligbad. Verder is er een luxe sauna aanwezig. Twee keukens voorzien van alle apparatuur.

Het huis in de Ardennen beschikt over een WIFI netwerk waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Er is een schotelantenne zodat alle Nederlandse televisie- en radiozenders kunnen worden ontvangen en bekeken. De TV heeft een HDMI aansluiting. Verder is er een DVD / CD speler en voor de kinderen is er zelfs een Nintendo spelcomputer met diverse spellen! In dit huis in de Ardennen is ook een kleine verzameling boeken en een aantal gezelschapsspelletjes aanwezig.

In dit huis in de Ardennen zijn alle bedden voorzien van  kussens en dekbedden. Bedlinnen (of een slaapzak) dient u zelf mee te nemen.

Buiten dit huis in de Ardennen is er voldoende parkeergelegenheid. Het grote grasveld achter het huis behoort ook tot de vakantiewoning. Aan het einde van dit grasveld stroomt de rivier de Salm. Verder vindt u in deze grote tuin een speeltoestel, speciaal bedoelt voor de allerkleinsten.

Het huis in de Ardennen is officieel gecertificeerd door het Ministerie van Toerisme en is gewaardeerd met maar liefst drie “sleuteltjes”.

certificaat

De schuur van dit huis in de Ardennen is alleen beschikbaar voor de opslag van tuinmeubelen, de barbecue en om het scheidbaar afval en glas weg te zetten. Verder kunnen hier motors of mountainbikes in gestald worden. De inrichting van de schuur is niet geschikt om er te verblijven of om er kinderen te laten spelen.

In de schuur is tevens de authentieke graanmolen nog aanwezig!

Graanmolen 2008