Gastenboek

Familie Spijkers, van Boxtel, Bergman, oud en nieuw:
Het was hier erg leuk. Het huis is erg mooi geworden en was mooi versierd met kerstverlichting. We hebben het erg naar ons zin gehad in dit prachtige huis in een schitterende omgeving. We hebben bewondering voor ’t werk dat jullie verzet hebben in dit huis.

Familie Van Straten, mei :   
Heerlijke week! Fantastisch sanitair, afwasmachines. Ideaal die verschillende ruimtes voor families met en zonder kinderen. Grote slaapkamers, genoeg parkeerplek, lekkere tuin. Geweldig die supermarkt om de hoek. Nintendo is iets te succesvol. Lekker veel bestek en borden etc. Al met al een heerlijke week!

Familie van Vlaenderen, juli:
Het was een toffe vakantie. Het was een zeer mooi huisje, we hopen volgend jaar terug te kunnen komen.

Familie Minnesma, september:
Wat een geweldig huis, veel ruimte, alles aanwezig. Lekker warm te stoken ’s avonds. Voor de kinderen ook geweldig. Zeer aan te bevelen!

Familie Meerendonk, oktober:
De vakantie was erg gezellig, een mooi huisje en het was erg netjes. De sauna was heerlijk, heel handig ook die Spar (supermarkt) om de hoek. De locatie bij Vielsalm is heel goed, alles op loopafstand te doen.

Familie Kuipers, december:
We hebben genoten van het huisje en van de omgeving. De kinderen hebben zich eveneens vermaakt, vooral met de kapla.

Familie Vos-Wilms, december:
Prachtige stek is dit om met vrienden Kerstmis te vieren. We vinden het een prima huis, lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Wel is het erg koud in de niet verwarmde ruimten maar de kachel doet het prima. Het dorpje is om de hoek en dat is erg fijn met kleine kinderen, we konden leuk wandelingetjes maken. Onze kids hebben echt genoten van het beetje sneeuw en ijs dat er nog lag (op het meer gelopen!!) De sauna is ook goed gebruikt, echt een heerlijk extraatje van dit huis. We komen zeker nog eens terug!

Familie Meerkerk, mei:
Werkelijk een prachthuis, schitterend verbouwd op een hele mooie plek!

Nicky Kuyper, augustus:
We hebben een hele leuke tijd gehad in Vielsalm. We hebben erg genoten van de omgeving en het huisje zelf, wat bijzonder ruim is! We hopen nog eens terug te mogen komen in het huis.

Familie Gossé, november:
Echt een heel prettig weekend gehad in de eerste sneeuw. Bedankt voor de vlotte communicatie. Dit huisje staat bij onze favorieten!

Bart Lubbers, jaarwisseling:
Allereerst wil ik even zeggen dat we een geweldige vakantie hebben gehad in Vielsalm en dat we zeer tevreden waren met het mooie huis! Bedankt hiervoor!

Klaas de Jonge, april:
We hebben erg genoten in Vielsalm. Prachtig en goed verzorgd huis. Een aanrader deze vakantiewoning. Dicht bij alle voorzieningen. We hebben zondag genoten van de voorbijkomende wielrenners die langs het huis kwamen (Luik-Bastenaken-Luik).

Familie Uenk, mei:
We hebben genoten van onze midweek in jullie woning! Het weer zat eerst een beetje tegen maar de laatste 2 dagen waren perfect. De kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad van de trampoline en er is veel te doen en te zien in de omgeving, dus voor herhaling vatbaar!